Inghetata raw de banana si vanilie fara zahar


Inghetata raw de banane cu vanilie, fara zahar, in cateva minute...yummie!

Ce poate fi mai racoritor decat o portie de inghetata de banane si vanilie fara zahar...deci fara vinovatie. Si atunci putem vorbi despre mai multe portii...dar sa o luam pe rand. Am auzit ca vine din nou caldura si sper ca vara mai are ceva de spus. De mult imi doream sa va impartasesc trucurile mele dulci. Si acest truc este fin, racoros, ca un balsam pentru papile. Hormoni ai fericirii, dansati! Va poftesc sa incercati...eu poftesc deja :)))
 Inghetata de banana si vanilie

Ingrediente 2 portii:

Veti folosi un blender de mana si un recipient incapator. Exact, fara aparat de facut inghetata, doar un blender obisnuit.
  •  4 banane bine coapte si congelate in prealabil (minim 3 ore)
  • 1-2 lingurite vanilie Bourbon praf (nu zahar vanilat...) 
  • 1 lingurita miere (daca simtiti nevoie de mai dulce)
 Aruncati toate ingredientele intr-un recipient si daca nu aveti rabdare 10 minute sa se topeasca un pic, puteti porni blenderul dar o sa mearga un pic mai greu. Oricum, maxim 2 minute.



Si uite asa, aveti cea mai rapida inghetata, din care va puteti infrupta imediat, este delicioasa si poate cel mai important, fara zahar sau chimicale. Vinovatia sta si se uita imbufnata la noi pentru ca suntem mult prea ocupate sa lipaim inghetata.

 Voi cum va rasfatati in ultimele zile de vara?