I am the morning

Dimineata este mai mult decat un moment al zilei in care totul isi revine din amorteala de peste noapte. Este momentul nostru, in care iesim dintr-o realitate, a visului, si pasim, cealalta, care o impartim cu restul lumii. Totul se scurge cu incetinitorului, si treptat, ritmul se accelereaza...pana cand ne acordam corpul, cu mintea, si cu sufletul, cu absolutul exterior.
  Noi suntem dimineata! Suntem copilul care se acordeaza zilnic cu lumea, cu societatea, si invatam mereu sa ne reamintim tot ce este natural fiintei. Noi suntem dimineata!


Sursa foto AICI.

Prima Portie de Trezire

E dimineata, soarele a rasarit de ceva timp, ceata s-a ridicat....si am un buchet imens de flori de gheata...pe geam. Parca ma imbie sa-mi savurez ceaiul verde pe o muzica draga sufletului meu. Enjoy!

Ascultati Lúnasa - Morning Nightcap:


Sursa foto AICI.

Bucuria Creste Natural


Am invatat in timp ca pentru a te bucura de experienta senzoriala si spirituala dintr-o cana de ceai, este necesar sa gasesti acea marca perfecta pentru tine. Eu am gasit-o in Sonnentor. Suntem cu totii diferiti, din fericire, spunea o reclama. De aceea, este bine sa cauti, sa incerci, sa te joci cu aromele. Traim intr-o lume in care exista maestri in arta plantelor, care asemeni unor alchimisti, gasesc combinatii minunate. Desigur, nimic nu ne opreste din a experimenta pe cont propriu, dar adevarul e, ca plantele sunt fiinte mult mai complexe decat ne-am putea imagina. Si ca sa se imprieteneasca, trebuie sa aiba lucruri in comun. Iar noi trebuie sa cunoastem una alta despre proprietatile lor.

 Mie imi plac foarte mult, ce mai, as putea spune ca sunt dependenta de ceaiurile Sonnentor. Vreau sa scriu despre ei, din drag si recunostina pentru momentele de relaxare pe care mi le ofera intr-o cana de ceai. Si pentru ca uneori, am gasit completarea la cadoul perfect cu un ceai de la ei. Ei habar nu au ca eu le fac "reclama", dar mie imi place sa dau mai departe povesti frumoase.

Sonnentor este o "familie", un loc unde oamenii conlucreaza cu natura pentru ca Marea Mama sa le ofere plantele cele mai curate, mai bogate si aromate posibil."Ceaiurile din plante medicinale şi infuziile de fructe ne istorisesc legende străvechi şi reconfortante poveşti romantice, de dragoste, şi aventuri. Ghimbirul, rooibos, mate şi lapacho vă vor purta într-o călătorie inedită pe cărările puţin cunoscute ale altor culturi consumatoare de ceai iar ceaiurile albe, negre şi verzi aduc adierea înţelepciunii orientale." spun specialistii de la Sonnentor.
  
 Extraordinar este ca sunt culese cu mana, mangaind plantele, multumindu-le pentru darul ce-l vor darui mai departe. Iar ambalajele, sunt 100% reciclabile, ecologice si prietenoase cu mediul incojurator. Win-win!

Ideologia lor

 “Noi, cei de la Sonnentor, suntem convinşi că natura deţine cele mai bune reţete pentru o viaţă lungă şi fericită. Ne câştigăm existenţa conform acestei credinţe, fiind baza muncii noastre de zi cu zi. Deasemenea credem cu tărie că agricultura ecologică este singura voce şi cale într-o lume sufocată de mono-culturi şi supraproducţie. Muncim în concordanţă cu ritmurile naturii, respectul si aprecierea faţă de natură fiind ambiţia noastră majoră. Doar o cooperare armonioasă cu natura face posibil echilibrul necesar.”

Data viitoare cand doriti o cana excelenta de ceai, care sa va scoata din monotonia zilnica, atunci cand ati dori sa fugiti, peste mari si tari, va recomand cu mult drag, sa mergeti la un magazin naturist, si sa intrebati de ceaiurile de la Sonnentor.

“Bei ceai pentru a uita de zgomotul lumii…” – Tien Yi-heng, filozof Chinez